Hemmagjord Musli & skönt styrkepass....

Då var det Onsdag kväll, och dagen har bara flutit förbi.
Igår stod det storhandling på schemat och gissa om det blev handlat ?? Det var som om vi aldrig sett mat förut men ett + i kanten för att det åkte ner mycket nyttigt i vagnen. Måste börja ta hand om oss ordentligt. Också tur man har en sambo som inte gillar sötsaker i någon form.

Fick även en bunt tidningar av svärmor, med bla, Gi recept och där hittade jag gör din egen musli. Och efter middagen idag meckades det ihopa en musli som fortfarande ger en ljuvlig doft i köket., ja hela huset för den delen. Här kommer receptet.

5 dl havregryn
1 dl kokosflingor
1dl solrosfrön
1 dl pumpafrön
1 msk kanel
2 msk honung



Gör så här:

Blanda alla ingredienserna, tillsätt kanel och honung och blanda väl.


Lägg sedan ut det på bakplåtspapper och rosta i 15 min på 175 grader i ugnen. Låt svalna och lägg i en burk.


Servera muslin med yoghurt och din favoritfrukt i bitar till exempel frukost. Det som jag tycker är bra med detta är att man kan krydda som man vill, man vet vad där är i och man kan göra med russin, gojibär vad som, och man får mycket för pengarna. Så iväg nu till köket och gör er lite musli med er :-)

Dagen har även bjudit på ett styrkepass "hemmaträning" fullt ös i 26 minuter framför tv:n. Kommer kännas imorgon. Skööönnttttt :-)

Såg i tidningen idag (eller var det igår) att man kan göra en Visionboard/ moodboard. Okey det funkar såhär,, du har ett mål som tex: Stor villa i Falsterbo, slott i Spanien, Ferrari på uppfarten,, ja hitta då bilder på detta och klistra upp på din BOARD titta sedan på denna varje dag, detta ska trigga psyket och tänket att dit ska jag komma... För allt vi önskar kan vi få ??  Eller ...???!!! Jag funderar själv på att göra en. Bara att börja klippa och klistra..

Nä nu kallar en dusch, lite mys i soffan och sen loppelådan. Ha en fortsatt trevlig kväll mina vänner.

Kram från Frida

# Loppelådan = Sängen


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Ja vad ska man säga..

Söndag ..

Utfodring Check !!......